Καστοριά : Συνεχίζονται οι συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών

Συνεχίζονται οι συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών στην Καστοριά κάθε Σάββατο 8:00 – 9:15 μ.μ. δια ζώσης στη Λεωφόρο Κύκνων – ΔΗΝΑΚ – Πρώην στρατόπεδο Μηχανικού και μέσω SKYPE πατώντας τον σύνδεσμο: https://join.skype.com/MOwRTdd38iGQ ή βρίσκοντας την ομάδα στο SKYPE – aakastoria πατώντας /golive email: aakastoria@gmail.com. Το νέο τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 698 946 5177.

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι μία αδελφότητα ανδρών και γυναικών που μοιράζονται την εμπειρία, τη δύναμη και την ελπίδα για να μπορέσουν να αναρρώσουν από τον αλκοολισμό. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει κανείς μέλος είναι η επιθυμία να σταματήσει να πίνει. Η συμμετοχή στους Α.Α. δεν χρειάζεται καμίας μορφής υποχρεωτική συνδρομή.
Η αδελφότητα Α.Α. δεν συνδέεται με καμία αίρεση, δόγμα, πολιτική οργάνωση, οργανισμό ή ίδρυμα, έτσι δεν παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε διαφωνία όπως και δεν αποφασίζει ή δεν αντιτίθεται σε οποιοδήποτε σκοπό. Ο κύριος στόχος είναι να κρατηθούν νηφάλιοι οι συμμετέχοντες και να βοηθήσουν άλλους αλκοολικούς να αποκτήσουν νηφαλιότητα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος