Καστοριά: Συνάντηση Δημάρχου Άργους Ορεστικού με επιχειρηματίες της εστίασης και εμπόρους

Η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και κυρίως το αδιέξοδο που δημιουργεί η κατακόρυφη αύξηση του ενεργειακού κόστους των επιχειρήσεων, οι οποίες αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν, ήταν το θέμα της συνάντησης του δημάρχου Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου, με εκπροσώπους των εμπορικών επιχειρήσεων και των καταστημάτων εστίασης του Δήμου.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στην περιοχή, για τα εγκαίνια των έργων του φυσικού αερίου.
Όπως επισημάνθηκε, η γιγάντωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος και του κόστους θέρμανσης έχει δημιουργήσει μια ασφυκτική και μη αναστρέψιμη κατάσταση, η οποία σε συνδυασμό με τα μέτρα του κορονοϊού και την ανεργία θα οδηγήσει άμεσα σε λουκέτα και απολύσεις.
Καστοριά: Συνάντηση Δημάρχου Άργους Ορεστικού με επιχειρηματίες της εστίασης και εμπόρους
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, “ο Δήμαρχος, αφού άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα και τις προτάσεις  των επαγγελματιών του Άργους Ορεστικού, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον Υπουργό Ανάπτυξης την αγωνία τους και να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διευκόλυνσή τους”.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος, Παύλος Αντωνιάδης, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Φώτης Τατσίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος