Καστοριά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Σύλλογο Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Νέας Υόρκης

Για τη δράση του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος στο πλαίσιο συνάντησης τους με αφορμή τιμητική εκδήλωση που προγραμματίζεται για τη δράση του συλλόγου, και η οποία υποστηρίζεται ενεργά τόσο από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς όσο και από το Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς.

Καστοριά : Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με Σύλλογο Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Νέας ΥόρκηςΚατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους ευχήθηκε μια καλή και ευχάριστη διαμονή στα πάτρια εδάφη, τους ενημέρωσε για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και για τη δυνατότητα παραχώρησης ενός παραδοσιακού αρχοντικού, που τέθηκε σε προηγούμενη συνάντηση από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Σιώκη, κάτι που εξετάζεται σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς Ανδρομάχη Σκρέκα.

Από την πλευρά του ο κ. Σιώκης ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει δρομολογήσει ή προγραμματίζει να υλοποιήσει ο σύλλογος για την περιοχή της Καστοριάς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, στο τέλος της συνάντησης, εξέφρασε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του συλλόγου, για την έμπρακτη συμπαράσταση που δείχνουν προς τον Καστοριανό λαό, καθώς για πολλά χρόνια τον στηρίζουν με διάφορες δράσεις, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για τη γενέτειρά τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος