Καστοριά: Σύλληψη 40χρονου για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 40χρονος άνδρας, για κλοπή από κατάστημα ειδών άθλησης στην πόλη της Καστοριάς και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και αξιολόγηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο 40χρονος αλλοδαπός έθραυσε κλειδαριά κεντρικής θύρας καταστήματος αθλητικών ειδών, ιδιοκτησίας 67χρονης, εισήλθε εντός αυτού και αφαίρεσε διάφορα αθλητικά είδη, ταμειακή μηχανή και ηλεκτρονικό υπολογιστή, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 1.300 ευρώ. Επιπλέον, ο εν λόγω άνδρας προκάλεσε σε 68χρονο επικίνδυνη σωματική βλάβη, στο χέρι του, με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι), λόγω προσωπικών τους διαφορών. Συνεχιζόμενης της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο 40χρονος συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως την 02-03-2024, αφαίρεσε από εξωτερικούς χώρους οικίας και καταστήματος, ιδιοκτησίας δύο ατόμων, αντίστοιχα, στην πόλη της Καστοριάς, ισάριθμα ποδήλατα. Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων του καταστήματος αθλητικών ειδών, τα οποία και αποδόθηκαν στη νόμιμη κάτοχό τους, τα προαναφερόμενα δύο ποδήλατα, εκ των οποίων το ένα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του, ενώ για το έτερο αναζητείται ο ιδιοκτήτης του.

Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στην οικία του 40χρονου, στην Καστοριά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, καθώς και ένα κουτάλι με υπολείμματα λευκής σκόνης, η σύσταση της οποίας ερευνάται. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος