Καστοριά: Νέα στέγη για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο

Τη δική του στέγη απέκτησε το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Καστοριάς, το οποίο στεγάζεται πλέον στο πρώην 2ο Δημοτικό, στην περιοχή του Αγίου Μηνά.

Καστοριά: Νέα στέγη για το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – ΛύκειοΚατά την διάρκεια επίσκεψης του στο χώρο ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, μαζί με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Λάζαρο Ζήση, συναντήθηκε με τον Διευθυντή, Αναστάσιο Τζιλίνη, και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου.

“Η μεταστέγαση του σχολείου σε δικό του κτίριο ήταν ένα χρόνιο αίτημα των Συλλόγων Διδασκόντων και Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, το οποίο μέχρι πρότινος συστεγαζόταν μαζί με άλλες εκπαιδευτικές μονάδες. Με τη μετεγκατάστασή του δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους, δημιουργώντας ευνοϊκότερες συνθήκες εκπαίδευσης και κοινωνικοποίησης των παιδιών” επισημαίνει ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Κορεντσίδης υπογραμμίζοντας πως: «Το μεράκι και η θέληση, που διαπιστώσαμε ότι υπάρχει από την πλευρά του Διευθυντή, του Διδακτικού Προσωπικού του Σχολείου, των γονέων και των μαθητών μας έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο να υποστηρίξουμε το αίτημα και να δώσουμε λύση ώστε το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου να αποκτήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη δική του στέγη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος