Καστοριά: Με τη συμμετοχή πλήθους αθλητών το 11ο Baja Greece 2024

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε το 11ο BAJA Greece 2024, που διεξάγεται στο Άργος Ορεστικό της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού με οχήματα 4Χ4, όπου θα διαγωνιστούν σε ειδικές πίστες που διαμορφώθηκαν στους ορεινούς όγκους της περιοχής.

Συνολικά, είκοσι πληρώματα από δεκαπέντε χώρες συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα, ο οποίος προσμετράται στο Παγκόσμιο Κύπελλο “Baja” της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου-FIA. Κορυφαίοι αθλητές και ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο θα βρίσκονται στην περιοχή για την μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, μετά το Ράλλυ Ακρόπολις.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς “υποστηρίζουν έμπρακτα, για άλλη μια χρονιά μαζί με τον Δήμο Άργους Ορεστικού την διενέργεια του αγώνα στην περιοχή, στοχεύοντας στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Οι διοργανωτές φιλοδοξούν και φέτος να προσφέρουν σε όλους του συμμετέχοντες μία άρτια διοργάνωση, εφάμιλλη της φήμης που έχει λάβει ο αγώνας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος