Δεκαπέντε περιπτώσεις φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος έξι Ελλήνων.
Μετά από μεθοδική και ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες έξι άτομα ηλικίας από 19 έως 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι νεαροί, προξένησαν φθορές με τη χρήση μαύρης αεροβαφής (σπρέι) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς.
Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος