Καστοριά – Άργος Ορεστικό: Κατάθεση voucher για τους παιδικούς σταθμούς

Την αποστολή του voucher από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» καθώς και από το πρόγραμμα «Οικονομική στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας» (δημόσιοι υπάλληλοι) περιόδου 2021-2022, πρέπει να στείλουν οι ωφελούμενοι σε μορφή pdf στο paidstathmoi@argosorestiko.gr μέχρι και τις 31-8-2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση θα πρέπει να πάνε στον 2ο Παιδικό Σταθμό (11ης Νοεμβρίου 8, Άργος Ορεστικό) από τις 2-9-2021 έως και τις 6-9-2021, κατά τις ώρες 9:00-13:00 για την υπογραφή των συμβάσεων και των εξουσιοδοτήσεων. Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.

Τέλος θα πρέπει να συμπληρώσουν το απογραφικό δελτίο εισόδου, να το εκτυπώσουν και να το προσκομίσουν. Αναμένεται να δημοσιευτεί στον ιστότοπο της eetaa.gr τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Κατά την προσέλευσή παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις που προβλέπονται για την πρόληψη και την αποφυγή διασποράς του covid-19.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος