Καστοριά: Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του έργου αναβάθμισης του εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου

Την απαγόρευση κυκλοφορίας προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς στο πλαίσιο των εργασιών του έργου: «Αναβάθμιση- Εξωραϊσμός του εσωτερικού παραλίμνιου δρόμου, μεταξύ περιοχής Πετσιά και περιοχής ΝΟΚ του Δήμου Καστοριάς», από την Τρίτη 14 Μαΐου 2024 από τις 07:00 το πρωί έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 στις19:00 το απόγευμα, ανακοίνωσε ο Δήμος Καστοριάς.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του “η κυκλοφορία των οχημάτων προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς θα πραγματοποιείται διά της Λεωφόρου Νίκης και της οδού Σουγαρίδη με μονοδρόμηση προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς (από το ΝΟΚ), η αποχώρηση των οχημάτων από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς θα πραγματοποιείται δια μέσου των οδών Αποστόλου και Αικατερίνης Σκαπέρδα και Παναγιώτη Γυιόκα με μονοδρόμηση προς τον Προφήτη Ηλία. Η χρήση των ανωτέρω οδών θα γίνεται μόνο για την κυκλοφορία από και προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς και η ρύθμιση αφορά και τους πεζούς. Κατά το διάστημα αυτό, και αποβλέποντας στην υλοποίηση του έργου σε συνθήκες μέγιστης ασφάλειας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού:

1. Απαγορεύεται η στάση, στάθμευση και κυκλοφορία όλων των οχημάτων και των πεζών (πλην των οχημάτων έκτακτης ανάγκης) επί της οδού Μαυριωτίσσης από τον Οικισμό Πετσιά έως το Νοσοκομείο.

2. Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων και η κυκλοφορία των πεζών επί των οδών Σουγαρίδη (παραλίμνιος) και Αποστόλου & Αικατερίνης Σκαπέρδα και Παναγιώτη Γυιόκα”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος