Καστοριά: Ανακατασκευάζονται έξι παιδικές χαρές

Στην ανακατασκευή έξι παιδικών χαρών, της Οδού Χριστοπούλου, των Εργατικών Κατοικιών, της περιοχής Νταηλάκη και των οικισμών Τοιχιού, Κορεστείων και Τσάκωνης, έργο προϋπολογισμού 464.000€, προχωράει ο Δήμος Καστοριάς.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παραδώσουμε τους επόμενους μήνες στους μικρούς μας φίλους έξι ακόμα υπερσύγχρονες παιδικές χαρές, σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας. Πολύ σύντομα θα υπογράψουμε και τη σύμβαση για την κατασκευή της παιδικής χαράς στο Ντολτσό, αναλογιζόμενοι την σημασία της ύπαρξης ασφαλών και όμορφων χώρων αναψυχής για τα παιδιά μας”, δήλωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Οι έξι αυτές νέες παιδικές χαρές χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και έρχονται να προστεθούν στις επτά που παρέδωσε πρόσφατα ο ΤΑΡ στις Τοπικές Κοινότητες Μεσοποταμίας, Μανιάκων, Δισπηλιού, Κορησού, Ιεροπηγής, Οινόης και Χιλιοδένδρου.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται επίσης οι μελέτες για ακόμη έξι παιδικές χαρές σε Μαυροχώρι, Πολυκάρπη, Πεντάβρυσο, Κολοκυνθού, Βασιλειάδα και στην περιοχή της Καλλιθέας Καστοριάς, ενώ στους υπόλοιπους οικισμούς θα τοποθετηθούν πιστοποιημένα όργανα παιδικών χαρών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος