Ηλεκτρονικά κρατήσεις και εισιτήρια για το φεστιβάλ “Πρέσπες”

Από τις 20 έως τις 23 Αυγούστου σε Πρέσπες, Φλώρινα και Αμύνταιο, διεξάγεται το φεστιβάλ “Πρέσπες 2021”, κάτω από αυστηρά μέτρα για την αποφυγή διασποράς κορονοϊού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και χωροθέτηση των θεατών, η κράτηση των θέσεων και η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου, στην Βασιλική του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών στο πρώτο μέρος θα παρουσιάσει ρεσιτάλ ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα με τίτλο «Από τον Μίκη, στο Μάνο, στον Θάνο», με σπάνια τραγούδια  των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Θάνου Μικρούτσικου, που τραγουδούν ο Μανώλης Μητσιάς, ο Βασίλης Λέκκας, και η  Ρίτα ΑντωνοπούλουΕίσοδος δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις θέσεων εδώ.  

Το Σάββατο 21 Αυγούστου στο ΔΑΚ Φλώρινας  θα γίνει η συναυλία των Πυξ Λάξ, με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα και τη Φλωρινιώτισσα  Έλενα ΦερεντίνουΕίσοδος δωρεάν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατήσεις θέσεων εδώ.  

Την Κυριακή 22 Αυγούστου θα εμφανιστεί στο Ανοιχτό Γήπεδο του Αμυνταίου η ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης με τραγούδια επιλεγμένα από τον ίδιο και  εκτελεστές τον Βασίλη Λέκκα και την Πάολα.     Είσοδος: 5 ευρώ. Αγοράστε εισιτήρια εδώ

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES θα δώσει συναυλία  στο Δημοτικό Στάδιο της Φλώρινας.    Είσοδος: 5 ευρώ. Αγοράστε εισιτήρια εδώ.

Μέτρα κατά της διασποράς και επιπλέον σημεία για τεστ

Όλες οι συναυλίες ξεκινούν στις 8.30. Η προσέλευση του κοινού θα παύει μία ώρα πριν την έναρξη.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, κατά την είσοδο και την έξοδο των θεατών, καθως επίσης η θερμομέτρηση και η απολύμανση. Για την είσοδο στο χώρο των εκδηλώσεων είναι απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid test 48ωρών.

Τις ημέρες των εκδηλώσεων θα υπάρχουν επιπλέον σημεία ελέγχου για rapid tests. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Αυγούστου, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 13:00 στο Δημαρχείο Πρέσπας (Λαιμός) και την Κυριακή 22 Αυγούστου, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 13:00 στο Αμύνταιο (μπροστά από το υποκατ. Εθνικής Τράπεζας).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος