Ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της Φλώρινας από την παράταση του πετρελαίου θέρμανσης-Μεγάλη ζήτηση

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της Φλώρινας με την απόφαση να δοθεί εκ νέου παράταση στη διανομή του πετρελαίου θέρμανσης με τη μειωμένη τιμή στην οποία πωλείται σήμερα, μέχρι και τις 31 Μαΐου. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι μέχρι και τις αρχές Μαΐου οι ίδιοι καίγανε τα καλοριφέρ καθώς είχε χιονίσει στα ορεινά και η θερμοκρασία ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. “Για εμάς τους κατοίκους που έχουμε ανάψει τα καλοριφέρ από το Σεπτέμβριο και ακόμα δεν το έχουμε σβήσει” τονίζουν ακόμα οι κάτοικοι “είναι πολύ σημαντική αυτή η παράταση για να μπορέσουμε να γεμίσουμε τις δεξαμενές για την επόμενη χρονιά με τη χαμηλή τιμή που το παίρνουμε τώρα που είναι στα 0,75 λεπτά το λίτρο”.

Σημαντική αύξηση στη ζήτηση παρατηρείται στα πρατήρια υγρών καυσίμων αυτή την εποχή όπως είπε ο εκπρόσωπος των πρατηριούχων υγρών καυσίμων Θεόδωρος Ουλιάρης σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Φλώρινας υπογραμμίζοντας ότι αρκετοί είναι αυτοί που τώρα γεμίζουν τις δεξαμενές για την επόμενη χρονιά παραγγελίες που φτάνουν και τα 500 λίτρα σε σχέση με πριν που δεν ξεπερνούσαν τα 200 λίτρα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ