Γ. Τράγκας: “Αναγκαιότητα να γίνουν υποδομές στη Φλώρινα”

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Φλώρινας και κυρίως ο επιχειρηματικός κόσμος, για τις ελλείψεις σε υποδομές, αλλά και τις προτάσεις των φορέων για την ανάπτυξη της περιοχής στη μεταλιγνιτική εποχή, ενημερώθηκε ο πρόεδρος του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή.
Όπως είπε ο κ. Τράγκας σε μία περιοχή όπως η Φλώρινα, που είναι ξεχασμένη από όλες τις κυβερνήσεις, πρέπει να γίνουν σημαντικά έργα και υποδομές έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή με την ανεργία, τόσο στο γενικό πληθυσμό όσο βέβαια και στους νέους ανθρώπους, ενώ επισήμανε και την αναγκαιότητα να γίνουν οι υποδομές αυτές που πρέπει, όπως οι οδικοί άξονες και η σιδηροδρομική σύνδεση με τις γειτονικές βαλκανικές χώρες και την Ευρώπη, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής της Φλώρινας στην μεταλιγνιτική εποχή.
Σημείωσε δε την αναγκαιότητα ενασχόλησης των νέων ανθρώπων με την πολιτική υπογραμμίζοντας πως “θα πρέπει πια να μπούνε νέοι άνθρωποι στην ηγεσία αυτής της χώρας αν θέλουμε ο τόπος να πάει μπροστά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος