Γ.Αντωνιάδης : Συζητήσαμε με τον κ. Μουσουρουλη την αποκατάσταση των ανενεργών ορυχείων

Τα ανενεργά ορυχεία της Βεύης και της Βεγόρας και η αποκατασταση των εδαφών, απασχόλησαν συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη με τον Συντονιστή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης Κωνσταντίνο Μουσουρουλη, όπως είπε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο κ.Αντωνιαδης.

Ανέφερε ακόμα πως “στόχος είναι να αποκατασταθούν τα δυο αυτά ανενεργά ορυχεία , να ενισχυθεί ο εργασιακός τομέας καθώς θα δουλέψουν αρκετά άτομα στις εργασίες αποκατάστασης αλλά και η καταπολέμηση της ανεργίας που στην Φλώρινα αγγίζει το 40% στο Γενικό πληθυσμό και το 75% στους νέους ανθρώπους”.

Επεσήμανε τέλος πως, στην διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε και “η μετεγκατάσταση της Τ.Κ. Βαλτονερων, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με ρωγμές στις οικίες και όχι μόνο, κατάσταση η οποία έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ζουν με το φόβο μη πέσουν τα σπίτια ενώ μέσα είναι οι ίδιοι με τις οικογένειες τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος