Γ. Αντωνιάδης: Συνάντηση στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σε βιολογικά φασόλια

Το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων σε βιολογικές καλλιέργειες στην περιοχή των Πρεσπών, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν sτο νομό Φλώρινας σε σχέση με τον ΕΛΓΑ, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Γ. Αντωνιάδης: Συνάντηση στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σε βιολογικά φασόλιαΌπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης, “ως προς το θέμα της αποζημίωσης των βιολογικών, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε πως στη συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θα του θέσει το συγκεκριμένο θέμα και ευελπιστεί πως θα έχει θετική κατάληξη”.

Επισημαίνει δε πως θα έχει για ακόμα μια φορά προσωπική επικοινωνία για το θέμα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, σημειωνοντας πως “πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας για την περιοχή των Πρεσπών”. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα καλύτερης λειτουργίας και εξυπηρέτησης των αγροτών από τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η επιτάχυνση των αποζημιώσεων όλων των εκκρεμών υποθέσεων και μη”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος