Γ. Αντωνιάδης : “Όλοι μαζί να εργαστούμε για την ανάπτυξη της Δ. Μακεδονίας στην μετά λιγνίτη εποχή” (video)

“Πρέπει να είναι ένα Σχέδιο το οποίο μας ενώνει” τόνισε στην ομιλία του στη Βουλή για την παρουσίαση του σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης στην μεταλιγνιτική εποχή ο Βουλευτής Ν. Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης σημειώνοντας πως  “ενώ, προς το παρόν, δόθηκε με την τοποθέτηση της κυρίας Πέρκα ότι αυτό ισχύει και από τη μεριά του Σύριζα, ήρθε ο κ. Φάμελλος για να το «αναποδογυρίσει» και να «ξαναγυρίσει στο παρελθόν» με τις «μηδενιστικές» αντιμετωπίσεις και τις υπερβολικές τοποθετήσεις τις οποίες είχε”.

 Πρόσθεσε ακόμα ότι” το «Σχέδιο της Δίκαιης Μετάβασης», κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι ένα «στοίχημα» εθνικό και ευρωπαϊκό. «Θα δώσουμε στοίχημα» ως χώρα και ως Ευρώπη, εάν μπορούμε, μπροστά σε αυτή την πρόκληση να τα καταφέρουμε επιτυχώς. Άρα, λοιπόν, είναι κάτι που υπερβαίνει τα στενά όρια μιας Περιφέρειας, εν προκειμένω της δυτικής Μακεδονίας και γι’ αυτό το λόγο πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε”.

Σημείωσε ακόμα πως “ας αφήσουμε τις μεγαλοστομίες, ας χαμηλώσουμε τους τόνους και ας ασχοληθούμε όλοι σοβαρά, κάνοντας εποικοδομητικές προτάσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Επίσης, θέλω να πω, κύριε Υπουργέ και κύριε Μουσουρούλη, το θέμα των σχολίων όπως αναφέρεται, όταν λέτε 85 σχόλια, για να καταλαβαίνει ο τηλεθεατής, ο ακροατής και ο αναγνώστης, εννοείτε 85 παρεμβάσεις – προτάσεις, γιατί δεν κατάλαβε ο κόσμος τι σημαίνει. Άρα, λοιπόν, είναι συγκεκριμένες ομάδες προτάσεων και παρεμβάσεων, τις οποίες έκαναν θεσμικοί φορείς, σύλλογοι, αλλά και ιδιώτες”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος