Φλώρινα: Υπογραφή σύμβασης για έργα στο οδικό τμήμα κόμβος Αμυνταίου – Διασταύρωση Βεύης

Ξεκινά σύντομα το έργο «Αποκατάσταση χαρακτηριστικών οδοστρώματος και στηθαίων ασφαλείας στο οδικό τμήμα της Ε.Ο.3, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε. (έδρα)/Π.Δ.Μ., κόμβος Αμυνταίου – Διασταύρωση Βεύης», την σύμβαση του οποίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης και αντιστήριξης πρανών με κατασκευή συρματοκιβωτίων (ζαρζανέτια), επιδιορθωτικές εργασίες αποκατάστασης της υπάρχουσας επενδεδυμένης τάφρου απορροής ομβρίων, εκτεταμένες εργασίες αποκαταστάσης ασφαλτοτάπητα με φραζάρισμα και κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης, τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, καθώς και εργασίες οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης της οδού. Το συνολικό εμβαδό των επεμβάσεων του έργου είναι 84.000,00 μ2 και χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με το συνολικό ποσό της σύμβασης να ανέρχεται στις 832.454,61€.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τηρεί την δέσμευση της για υλοποίηση έργων υποδομών που θα βελτιώσουν τις οδικές μεταφορές, θα μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια των χρηστών και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος