Φλώρινα: Βράβευση Δήμου για κοινωνική προσφορά και υπηρεσίες πρόληψης υγείας

Για την κοινωνική προσφορά και τις υπηρεσίες πρόληψης υγείας προς τους δημότες του τιμήθηκε ο Δήμος Φλώρινας από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η βράβευση έγινε στη διάρκεια του 19ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Δικτύου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Μάνδρας – Ευδυλλίας στην Αττική. Τις σχετικές διακρίσεις παρέλαβε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου κ. Αθανάσιος Κάτης.

Η βράβευση του Δήμου Φλώρινας αποτέλεσε επιστέγασμα των μακροχρόνιων δράσεων και των προσπαθειών που καταβάλει η δημοτική αρχή, όπως με τη θεσμοθέτηση του ΚΕΠ Υγείας, με πρωτεύοντα στόχο την υγεία των δημοτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος