Φλώρινα: Το 1ο βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς στο 6ο Δ.Σ. Φλώρινας

Το 1ο Βραβείο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς απονεμήθηκε στη School-Eco-Μυρμηγκότρυπα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας.

Το πρόγραμμα «Πολύγλωσσος Ψηφιακός Γραμματισμός – Μικροί Δυναμικοί Δημοσιογράφοι», εκπονήθηκε από τους μαθητές της ΣΤ2’ τάξης του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» του περσινού σχολικού έτους (2020-2021) και τη δασκάλα τους, Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, μέσω του οποίου προέβησαν στην παραγωγή του Πολύγλωσσου Διαδικτυακού Μαθητικού Εντύπου, «School-Eco-Μυρμηγκότρυπα».

Το διαδίκτυο μαθητικό έντυπο επιπλέον έλαβε το 3ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικού Εντύπου «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης…», που προκήρυξε το εκπαιδευτικό Σωματείο «Ορίζοντες» για το σχολικό έτος 2020-2021. Εντάχθηκε στις επετειακές δράσεις του Οργανισμού «Ελλάδα 2021» και συμπεριλήφθηκε στο επετειακό του ημερολόγιο. Έλαβε συγχαρητήρια επιστολή της Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην οποία απεστάλη. Είναι υποψήφιο για βράβευση από την Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Συνολικά, και στη διάρκεια όλου του σχολικού έτους, δημιουργήθηκαν 4 τεύχη με πολλές διαθεματικές δράσεις από τα μαθήματα της τάξης (Γλώσσα, Ιστορία, Εικαστικά, Μουσική), οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και έχουν συμπεριληφθεί στην ύλη. Τα τεύχη του περιοδικού που βραβεύτηκαν έχουν 52-60 σελίδες έκαστο και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος