Φλώρινα: Τηλεδιάσκεψη με Υφυπουργό Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτες

Τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών, καθώς και άλλα θέματα που είχαν σχέση με το περιβάλλον και το δάσος, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά.

Φλώρινα: Τηλεδιάσκεψη με Υφυπουργό Περιβάλλοντος για τους δασικούς χάρτεςΜετείχαν ο γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνος Αραβώσης και ο γενικός διευθυντής Δασών, Βαγγέλης Γκουντούφας, στο γραφείο του Βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη. Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης, “ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να δοθεί νομοθετική λύση μέχρι το Οκτώβριο. Τέθηκαν επίσης και κάποια άλλα μεμονωμένα θέματα που αφορούσαν συγκεκριμένες κοινότητες, τα οποία θα εξεταστούν κατά περίπτωση από την μεριά του υπουργείου. Η τηλεδιάσκεψη ολοκληρώθηκε με αμοιβαία δέσμευση για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για οτιδήποτε άλλο προκύψει στην πορεία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Λεχόβου, Βαγγέλης Στεφανίδης, Ασπρογείων, Βασίλης Σταυρίδης, Κλαδοράχης, Δημήτρης Κοντάριος και Άνω Υδρούσας, Παντελής Κατσούτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος