Φλώρινα: Θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Με όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού θα λειτουργήσουν φέτος οι kατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, στους χώρους της Πρώτης Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν οι κατασκηνωτικές περίοδοι:
Για Αγόρια που θα πάνε Γ΄, Δ΄, Ε΄ Δημοτικού από 28/6 έως 30/6.
Στ΄ Δημοτικού, Α΄, Β΄ Γυμνασίου από 22/7 έως 26/7.
Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου από 14/7 έως 21/7.
Για Κορίτσια που θα πάνε Γ΄, Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημοτικού από 1/7 έως 5/7.
Γυμνάσιο και Λύκειο από 6/7 έως 13/7.

Ως τάξη λογίζεται αυτή που θα πάει το παιδί κατά το επόμενο σχολικό έτος (2021 -2022).

Εκπτώσεις στις τιμές συμμετοχής θα γίνονται σε συνεννόηση με τους ιερείς των Ενοριών.

Για να συμμετέχει κάποιο παιδί στην Κατασκήνωση θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα Κατασκηνωτή η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr», από 09-06-2021 έως και 16-06-2021 το αργότερο.
Κατόπιν θα ακολουθήσει συνάντηση – σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί – με την υποχρεωτική συμμετοχή τουλάχιστον του ενός από τους δύο γονείς των δηλωθέντων παιδιών, με σκοπό την ενημέρωση για τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα τηρηθούν, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς το ισχύον υγειονομικό πλαίσιο στις κατασκηνώσεις.
Εφόσον οι γονείς συμφωνούν με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς, θα προχωρούν στην συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής και την καταβολή ολόκληρου του χρηματικού ποσού, για την οριστική κατοχύρωση της συμμετοχής του παιδιού στην Κατασκήνωση.
Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Μητρόπολης «www.imflorinas.gr», στο τηλέφωνο 2385044792 και το e-mail του Κέντρου Νεότητας «ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ» «neotitaimfpe@gmail.com».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ