Φλώρινα: Σύσταση επιτροπών κρατικής αρωγής

Συστήθηκαν οι επιτροπές κρατικής αρωγής από την Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίες θα προβούν σε επιτόπιους ελέγχους στις πληγείσες επιχειρήσεις και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, “μετά την υποβολή των αιτήσεων τους που θα πρέπει να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα συνοδευτικά δικαιολογητικά θα γίνονται οι εκτιμήσεις των ζημιών”.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφόρηση στον Περιφερειακό Συντονιστή Κρατικής Αρωγής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Χρήστο Μιχαήλ στο τηλέφωνο 2385350423 και μέσω email στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου: t.pp@florina.pdm.gov.gr .
Η προβλεπόμενη διαδικασία ορίζεται στον Ν. 4797/2021, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα. Οι πληγείσες επιχειρήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Επιτροπή Κρατικής Αρωγής Εκτίμησης και Καταγραφής Ζημιών Επιχειρήσεων της Π.Ε. Φλώρινας.
Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Φλώρινας: https://florina.pdm.gov.gr/sygkrotisi-epitropon-kratikis-arogis-stin-p-e-florinas/
Τα παραπάνω αφορούν και αγροτικές εκμεταλλεύσεις, με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Ν. 4797/2021 και τις εφαρμοστικές εγκυκλίους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος