Φλώρινα – ΣΥΡΙΖΑ: “Η περιοχή χρειάζεται έργα και όχι φωτογραφίες”

“… Σε καμία περίπτωση οι φωτογραφίες με Υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη, «τα εγκαίνια έναρξης έργου», οι υποσχέσεις που δίνονται στα ραδιόφωνα, τα σχέδια που ανακοινώνονται αλλά μένουν στα συρτάρια και οι κυβερνητικές μεγαλοστομίες δεν αποτελούν κυβερνητικό έργο και δεν λύνουν τα προβλήματα των Φλωρινιωτών” αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας αναφερόμενη σε θέματα επικαιρότητας της Π.Ε. Φλώρινας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “… βλέπουμε στα κοινωνικά δίκτυα και στον τοπικό τύπο τον γαλάζιο Βουλευτή της Φλώρινας, που δεν έχει κάνει ούτε ένα σχόλιο για την κωλυσιεργία στο άνοιγμα του μεθοριακού σταθμού στον Λαιμό Πρέσπας, ούτε ένα σχόλιο για την μη λειτουργία της έτοιμης σιδηροδρομικής σύνδεσης με την Βόρεια Μακεδονία, που δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει σοβαρά και υπεύθυνα στη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Πέτη Πέρκα, διαψεύδοντας παράλληλα και τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας για τον γαλάζιο τορπιλισμό της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Φλώρινας με το Πόγραδετς, να επιδίδεται για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο του χόμπι…την φωτογράφιση με Υπουργούς της κυβέρνησης του Κυριακού Μητσοτάκη”.

Συμπληρώνει τέλος ότι “Ζούμε σε μία συνθήκη και μία περίοδο διακυβέρνησης της χώρας όπου οι λογαριασμοί του ρεύματος έχουν πάρει φωτιά σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη Φλώρινα (που χιόνισε στα μέσα Απριλίου). Η περιοχή μας κρατάει σταθερά το ρεκόρ της ανεργίας και της μετανάστευσης. Η βίαιη και δίχως σχέδιο απολιγνιτοποίηση έχει μετατραπεί σε σύγχρονο γεφύρι της Άρτας που απλά πληγώνει την περιοχή (ολημερίς το χτίζανε οι άριστοι, το βράδυ γκρεμιζόταν). Ο πληθωρισμός έχει εκτιναχθεί στα ύψη και οι τιμές βασικών προϊόντων έχουν τριπλασιαστεί με πολλές οικογένειες να πασχίζουν για τα απολύτως αναγκαία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος