Φλώρινα: Συνάντηση εργασίας για τις συνδέσεις κατοικιών με φυσικό αέριο

Η συνεργασία των μελών του συνδέσμου υδραυλικών με τον Δήμο Φλώρινας όσον αφορά τις συνδέσεις των κατοικιών με το δίκτυο του φυσικού αερίου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης στο ΕΒΕ Φλώρινας με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος, τον δήμαρχο Φλώρινας Γιαννάκη Βασίλη, τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Γρηγοριάδη Νικόλαο, τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, τον πρόεδρος και Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Βαριάμης Δημήτριος, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών και κλιματιστικών έργων Ν. Φλώρινας και τον Πρόεδρο του Δαϊρετζής Παντελής.

Φλώρινα: Συνάντηση εργασίας για τις συνδέσεις κατοικιών με φυσικό αέριοΌπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδη “τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος συμφώνησαν πως οι εργασίες του φυσικού αερίου πρέπει να γίνουν από τους τοπικούς υδραυλικούς. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ Βαριάμης δήλωσε, ότι το έργο θα στηριχθεί από πλευράς ομοσπονδίας παρέχοντας τεχνογνωσία. Αξίζει να σημειωθεί, πως το έργο είναι 100% χρηματοδοτούμενο, ακόμα και στους επιτοίχιους λέβητες αερίου”.

Δήλωσε δε, πως θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στην όλη αυτή προσπάθεια υπογραμμίζοντας, ότι τα έργα είναι μεγάλα, όταν γίνονται από τον τόπο για τον τόπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος