Φλώρινα: Συλλυπητήρια μηνύματα φορέων για εκδημία Φώφης Γεννηματά

Συλλυπητήρια μηνύματα έστειλαν οι φορείς της Φλώρινας για την εκδημία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά,αναφερόμενοι στο μαχητικό της πνεύμα και στην πολιτικό με όραμα.

Ε.Κ.Φ.

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Μαχήτρια στη ζωή, δυναμική γυναίκα και μητέρα, πολιτικός με όραμα, αυτοί οι τρεις χαρακτηρισμοί, θα μπορούσαν να «φωτογραφίσουν» τη Φώφη Γεννηματά, που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Φώφη Γεννηματά με το ήθος, την ευγένεια και κυρίως το πηγαίο της χαμόγελο υπερασπίστηκε τα εργατικά δικαιώματα και στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων,των μη προνομιούχων και των αδύναμων.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε..

ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Πάλεψε με θάρρος σε μια άνιση μάχη για τη ζωή επί χρόνια, χωρίς να εγκαταλείψει στιγμή τον στίβο της πολιτικής, όπου αφοσιώθηκε πολύ νωρίς.

Υπήρξε μία από της σημαντικότερες προσωπικότητες του ελληνικού Κοινοβουλίου, πρωταγωνιστώντας πάντα με αξιοπρέπεια και ευγένεια, είτε στις συγκλίσεις, είτε στις αντιπαραθέσεις.

Η Φώφη Γεννηματά φεύγοντας άφησε τη δική της ξεχωριστή παρακαταθήκη στην πολιτική ζωή της Ελλάδας.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ένδειξη πένθους αναστέλλει όλες τις πολιτικές εκδηλώσεις για τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο εθνικό πένθος και εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο και πρόωρο χαμό της Φώφης Γεννηματά, μιας πολιτικού που αγωνίστηκε για τα πιστεύω της και τα υπερασπίστηκε με πάθος, μιας γυναίκας που πάλεψε την ασθένειά της με γενναιότητα, ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος της ζωής της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος