Φλώρινα: Σύλληψη 44χρονου με 2 εκκρεμή εντάλματα σύλληψης και 5 καταδικαστικές αποφάσεις

Για δύο εκκρεμή εντάλματα σύλληψης και πέντε καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής. Σε βάρος του εκκρεμούσαν:

· Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 6ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές.

· Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 1ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για κλοπές.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης -3- μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

· Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για κλοπή.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάουσας Ημαθίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για κλοπή.

· Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για κλοπή.

O συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος