Φλώρινα: Συγχαρητήρια μηνύματα φορέων για επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες στις σχολές τις τριτοβάθμιες εκπαίδευσης των μαθητών/τριών της Φλώρινας απέστειλαν οι φορείς της Π.Ε. Φλώρινας.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών τους και αφετηρία για
την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων και νέων εμπειριών στην ζωή τους. Οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς κλήθηκαν φέτος να διδάξουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους εκπαιδευτικούς για την προσήλωση στο έργο τους, όσο και στους γονείς που υπήρξαν οι στυλοβάτες της προσπάθειας των παιδιών. Προτρέπω τους μαθητές  που δεν κατόρθωσαν, σε αυτή την πρώτη τους προσπάθεια, να εκπληρώσουν τους στόχους τους, να συνεχίσουν με αισιοδοξία και θάρρος τον αγώνα. Είμαι πεπεισμένος πως θα υπάρξουν πολλές ακόμη ευκαιρίες στην ζωή σας, για να δικαιωθεί ο μόχθος σας και να επιτευχθούν τα όνειρά σας. Η ζωή και το μέλλον είναι μπροστά σας. Επίσης καλωσορίζω τους νέους φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  με έδρα τη Φλώρινα με τις ευχές μου για καλή αρχή στο σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής τους. Καλές σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και να θυμάστε πως η ζωή σας ανήκει και μπορείτε να κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π. ΠΕΡΚΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και νέες της περιοχής μας που μετά από μια μάχη σε ένα δυσχερές κοινωνικο-οικονομικό πλαίσιο, κατάφεραν να πετύχουν σε μία δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία και να οδηγηθούν ως ακαδημαϊκοί πολίτες στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Πλέον καλούνται να σταθούν με σύνεση, ακεραιότητα και να υπηρετήσουν την επιστήμη που επέλεξαν με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία.
Για όσους και όσες δεν μπόρεσαν να πετύχουν τους στόχους τους σε αυτή τη φάση, τους αξίζει μια ακόμα προτροπή για να διεκδικήσουν όλα αυτά που τους αξίζουν. Δοκιμάστηκαν σε ένα άχαρο σύστημα που αδικεί, παρόλα αυτά, η ζωή δίνει πολλές ευκαιρίες και επιλογές και ο αγώνας δεν σταματά εδώ.
Για όλα αυτά, είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι εργάστηκαν στο πλάι τους σε αντίξοες συνθήκες που προκαλούν οι απανωτές κρίσεις, για να συνεισφέρουν κι αυτοί στη μάχη των παιδιών τους.
Είναι χρέος μας λοιπόν απέναντι στους νέους και τις νέες της περιοχής μας να παραμείνουμε στο πλευρό τους, αρωγοί στις προσπάθειές τους, προκαλώντας τους να κατακτήσουν τη γνώση, να διεκδικούν τα αυτονόητα.
Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, όπως πολλάκις έχω αναδείξει, θα συνεχίσω να διεκδικώ τη μοριοδότηση της περιοχής μας ως πληγείσα από τον σεισμό της 19ης Γενάρη 2022, την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και των Τμημάτων του, την κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και όλων αυτών των μέτρων που λαμβάνονται και αδικούν τη νέα γενιά.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σ. ΒΟΣΔΟΥ

«Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, υποψήφιες και υποψήφιους των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων.Οι εισαγωγικές εξετάσεις αποτελούν καμπή στη ζωή κάθε ανθρώπου και τα αποτελέσματα επισφραγίζουν την προσπάθεια που καταβάλλατε σ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς σας που ήταν αρωγοί και συμπαραστάτες σε όλα τα βήματα της εκπαιδευτικής σας διαδρομής, εκπληρώνοντας με επιτυχία το ύψιστο καθήκον τους.Για τις υποψήφιες και τους υποψήφιους που δεν πέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, αλλά ο τρόπος που διαχειριζόμαστε τις όποιες καταστάσεις, καθορίζει την περαιτέρω πορεία μας.Η ελπίδα και το μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας, δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των προσδοκιών σας!!!».

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, συγχαίρω από καρδιάς τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες και εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο και σπουδαίο ξεκίνημα της ζωής σας.
Είναι σημαντικό ότι οι κόποι τόσων χρόνων δεν πήγαν χαμένοι και επιτεύχθηκαν οι στόχοι που θέσατε. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε στη νέα ζωή σας με μεγαλύτερες δυνάμεις και ενθουσιασμό, για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον.Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης τόσο στους γονείς, όσο και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στήριξαν σ’ αυτήν τη δύσκολη δοκιμασία και κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, γι’ αυτό και η επιτυχία σας έχει διπλή αξία.Για όσες και όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις επισημαίνω, ως γονιός και ως δήμαρχος, ότι η προσπάθεια δε σταματά εδώ. Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που θα τις βρείτε μπροστά σας, αρκεί να συνεχίσετε τον αγώνα σας και να κυνηγάτε τα όνειρά σας.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας συγχαίρει τους νέους και τις νέες του τόπου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Με αφοσίωση στοχοθέτηση και σκληρή δουλειά πέτυχαν ένα δύσκολο στόχο.

Ο αγώνας στο οποίο επιδίδονται οι νέοι είναι διαρκής και επίπονος μέσα σε ένα περιβάλλον κρίσης και αβεβαιότητας που διανύουμε.

Από καρδιάς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και ανάλογες επιτυχίες στη ζωή τους.

Συγχαίρουμε επίσης τις οικογένειες αλλά και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών αυτών που στάθηκαν δίπλα τους, τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και ανησυχίες τους.

Σε όσους δε, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν και δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα τους ευχόμαστε δύναμη και ότι καλύτερο στην επίτευξη των νέων τους στόχων. Άλλωστε χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος, στο χέρι σας είναι να παλέψετε για την προοπτική και τη καταξίωση σας.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το Δ.Σ. , το προπονητικό team και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συγχαίρουν τους μαθητές-αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συγκεκριμένα οι Λάζαρος Ντούρος (αστυφυλάκων), Αλέξανδρος Δολίδης (σχολή μονίμων υπαξιωματικών) και Άγγελος Γκινουδης (πυροσβεστική). Οι τρεις αυτοί παίχτες της ομάδας ήταν βασικά στελέχη στην περυσινή πορεία του ΠΑΣ τουλάχιστον μέχρι το 1ο γύρο αφού κατά τη διάρκεια του 2ου γύρου δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα παιδιά που πέρασαν από την Ακαδημία, αλλά και σε όλα τα παιδιά της γενιάς του 2004 που πέτυχαν κάτι ανάλογο. Ευχόμαστε οι επιτυχίες των παιδιών να γίνουν οδηγός και στους νεότερους παίχτες που θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία τα επόμενα χρόνια. Οι επιτυχίες των παραπάνω παιχτών δείχνουν ότι ο σύλλογος έχει επίπεδο και προσπαθεί να εμφυσήσει στα νέα παιδιά ότι το σχολείο και ο αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος