Στην Εθνική Γυναικών, που θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων κλήθηκε για πρώτη φορά στην αθλητική της καριέρα η Χρυσή Φωτιάδου από τις ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, “στο Σεράγεβο θα γίνει η διοργάνωση από την Τρίτη 21 έως το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, θα συγκεντρώσει 21 συγκροτήματα ανδρών και 17 γυναικών και θα δώσει από έξι (6) προκρίσεις. Ήδη 18 χώρες στις δύο κατηγορίες βρίσκονται απευθείας στην τελική φάση του European Teams Championships, η οποία θα διεξαχθεί στο διάστημα 12-19/10/2025 στο Ζαντάρ της Κροατίας.
Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανακοίνωσε την αποστολή για τους αγώνες στην πρωτεύουσα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.
Την γυναικεία ομάδα αποτελούν οι: Μαλαματένια Παπαδημητρίου (ΑΕΚ), Κατερίνα Τόλιου (Παναθηναϊκός), Ιωάννα Γερασιμάτου (Παναθηναϊκός) και Χρυσή Φωτιάδου (Σάρισες Φλώρινας).
Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Λάμης. Οι εθνικές μας ομάδες θα μεταβούν στο Σεράγεβο την προσεχή Δευτέρα 20/01, μία μέρα πριν θα διενεργηθεί η κλήρωση των γκρουπ.
Η κλήση της Χρυσής στην Εθνική Γυναικών μας γεμίζει υπερηφάνεια και χαρά, καθώς η 20χρονη Χρυσή ξεπήδησε από τα σπλάχνα των Σαρισών και υπηρέτησε με σταθερότητα τις Εθνικές Ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Είναι βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας στην Α1. Έχει γράψει την δική της ιστορία στην Ελληνική Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Η Χρυσή διακρίνεται για το ήθος της, την μαχητικότητά της και την αγάπη της προς τις Σάρισες. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αγώνες!”.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος