Φλώρινα: Στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος του Σωματείου ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ

Στο παγκόσμιο γενικό συνέδριο της FIDAF (Federation of International Dance Festivals) ο χοροδιδάσκαλος, ερευνητής και πρόεδρος του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ Γιάννης Κωνσταντίνου, στην Νότια Κορέα και την πόλη Cheonan από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους “οι εργασίες του συνεδρίου της FIDAF έχουν στόχο να θέσουν επί τάπητος σημαντικά θέματα σχετικά με το μέλλον και την περαιτέρω ανάπτυξη της διεθνούς οργάνωσης.

Ο Γιάννης Κωνσταντίνου μετά από επίσημη πρόσκληση, θα ανακηρυχθεί εθνικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος για την FIDAF, συμμετέχοντας στις συνεδριακές διαδικασίες, με προτεραιότητα να συμβάλει με το έργο του και την εμπειρία του στην διάδοση και την ανάπτυξη της ελληνικής παράδοσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. και οι φίλοι του Σωματείου «Λυγκηστές» του εύχονται καλή επιτυχία σε ένα ακόμη ταξίδι ανταλλαγής πολιτισμικών στοιχείων και οραμάτων. Μια γέφυρα που ξεκινά από την Ελλάδα και την ακριτική Φλώρινα και καταλήγει στην μακρινή Νότια Κορέα“.

Φλώρινα: Στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος του Σωματείου ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ
Φλώρινα: Στη Νότια Κορέα ο πρόεδρος του Σωματείου ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος