Μια 48χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια δεσποζόμενου σκύλου, ο οποίος προκάλεσε σε 21χρονο σωματική βλάβη, συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Φλώρινας.
Σε βάρος της 48χρονης, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και για μη λήψη μέτρων αποτροπής εξόδου του σκύλου της, από την ιδιοκτησία της.
Ο εν λόγω δεσποζόμενος σκύλος, επιτέθηκε και δάγκωσε τον 21χρονο στο πόδι του, προκαλώντας του σωματικές βλάβες, σύμφωνα με τη δικογραφία ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το δεσποζόμενο ζώο έφερε κανονικά όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία εφόδια (πιστοποιητικό εμβολιασμού, ηλεκτρονικής σήμανσης κ.α.), ενώ στην 48χρονη, η οποία είναι υπότροπος του ίδιου αδικήματος, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ, για παράληψη της λήψης μέτρων εξόδου του σκύλου από την ιδιοκτησία της.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος