Φλώρινα: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό

16ωρο Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών, οργανώνει το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, από τη Δευτέρα 4/10 έως την Τετάρτη 6/10/2021 και από τις 2:30 μ.μ. έως τις 8:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (Ημιώροφος Διοικητηρίου).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενήλικο άτομο, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα EFAC (European First Aid Certificate), τριετούς ισχύος.
Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://forms.gle/KMX71BncyQzErKk29, έως την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία και θα ειδοποιηθούν τα άτομα που θα έχουν επιλεγεί, με μήνυμα στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid-19. Για τον λόγο αυτό, ο αριθμός των συμμετεχόντων/ουσών θα είναι 10 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους.

Θα ακολουθήσει προγραμματισμός και επόμενων παρόμοιων εκπαιδεύσεων, για τις οποίες θα εκδίδονται κάθε φορά οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω πληροφορίες για το κόστος και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος