Φλώρινα: Ρύθμιση κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Φλώρινα – Σκοπιά

Στη σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Σκοπιάς από τη διασταύρωση με την οδό Πανοσοπούλου έως την είσοδο της Τ.Κ. Σκοπιάς, προχωράει η Τροχαία Φλώρινας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην Επαρχιακή οδό Φλώρινας – Τροπαιούχου (μέσω Μακρίνων).

Την εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων στη μία λωρίδα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Σκοπιάς στο ύψος του Στρατιωτικού νεκροταφείου Φλώρινας, κατά το χρονικό διάστημα 09 και 10/09/2021 και κατά τις ώρες 08:00 έως 13:00.

Επειδή τα μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας είναι για την αντιμετώπιση τελείως έκτακτων περιπτώσεων και μόνο προσωρινών καταστάσεων ολιγόχρονης διάρκειας, η Υπηρεσία μας συνηγορεί για την έκδοση της σχετικής απόφασης προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας, για την εκτέλεση εργασιών, με την προϋπόθεση ο αιτών (1ο Σύνταγμα Πεζικού) να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τοποθετώντας την προβλεπόμενη εργοταξιακή σήμανση για την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην προαναφερόμενη οδό, σύμφωνα με τα ανωτέρω (γ΄ και δ΄) σχετικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος