Φλώρινα- “ΣΑΡΙΣΕΣ” : Δύο νίκες και μια ήττα για τη γυναικεία ομάδα

Δύο νίκες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου ΣΑΡΙΣΕΣ, των τριών πρώτων αγωνιστικών της Α1, που διεξήχθησαν στη Φλώρινα.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Συμμετείχαν και οι επτά ομάδες της κατηγορίας.

Η ομάδα έδωσε το Σάββατο τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Ταύρου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν θετικό, καθώς τα κορίτσια επικράτησαν με 3-0 της Αθηναϊκής ομάδας. Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η πρώτη νίκη των ΣΑΡΙΣΩΝ επί του Ταύρου στην ιστορία της ομάδας μας στην Α1.

Την Κυριακή το πρωί η ομάδα επικράτησε επί της ομάδας τους ΠΕΡΑ επίσης με 3-0 διπλασιάζοντας έτσι τις νίκες. Στη συνέχεια αντιμετώπισε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η Αθηναϊκή ομάδα φέτος ενισχυμένη με πολύ δυνατές αθλήτριες είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό και έτσι ηττήθηκαν με σκορ 0-3.

Με τις ΣΑΡΙΣΕΣ αγωνίστηκαν οι Yuhua Liu (FRA), Paulina Krzysiek (POL) και Katia Guseva (RUS). Αναπληρωματική ήταν η Δέσποινα Άμπα. Στην τεχνική καθοδήγηση ήταν ο Mark Pink.

Στους αγώνες παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Τζόβολος, ενώ την επίβλεψη και την γραμματειακή υποστήριξη είχε η διεθνής επιδιαιτήτρια κ. Τόνια Κρότα.

Τους αγώνες διηύθυναν με επιτυχία ο διεθνής διαιτητής κ. Αποστόλης Τσιούνης από την Πάτρα και οι Φλωρινιώτες διαιτητές κ. Δημήτριος Σερίδης και κ. Αλέξανδρος Κυρατσούς.

Α1 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σάρισες Φλώρινας 5

-. Πέρα Αθηνών 5

3. Παναθηναϊκός 4 (2 ματς)

-. Ολυμπιακός 4 (2 ματς)

-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκη 4

6. ΔΑΟ Ταύρου 3

7. ΑΕΚ 2 (2 ματς)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος