Φλώρινα: Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε ο “Διομήδης”

Σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στις τηλεπικοινωνίες σε τοπικές κοινότητες της Φλώρινας και του Αμυνταίου, προκάλεσε η έντονη χιονόπτωση που πλήττει την περιοχή της Φλώρινας από χθες(10/01/22) μέχρι και αυτή την ώρα.
Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και των Τηλεπικοινωνιών βρίσκονται επί ποδός από τις μεσημεριανές ώρες μέχρι και αυτή την ώρα προκειμένου να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών για να μην είναι χωρίς ρεύμα οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας σύμφωνα και με την τροχαία Φλώρινας γίνεται με την χρήση ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών και την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων όπου με απόφασή της.
Η τροχαία Φλώρινας προχώρησε στην απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων βαρέου τύπου άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο  Φλώρινας – Νίκης και Φλώρινας – Κρυσταλλοπηγής, καθώς επίσης και στην Ε.Ο Φλώρινας Κοζάνης αλλά και σε όλο το ορεινό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος