Φλώρινα: Προμήθεια φωτιστικών κεφαλών LED για το Δημαρχείο

Την «Προμήθεια φωτιστικών κεφαλών LED προς αντικατάσταση των φωτιστικών, στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και ηλεκτροφωτισμός του Δημαρχιακού Μεγάρου Φλώρινας, με φωτισμό LED εντός περιοχής ΒΑΑ», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Κασαπίδης.
Δικαιούχος είναι ο Δήμος Φλώρινας, με την Πράξη να αφορά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του δικτύου φωτισμού των οδών και των υπαίθριων χώρων εντός της περιοχής παρέμβασης ΒΑΑ καθώς και του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης, μέσω της αντικατάστασης συμβατικών φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά σώματα σύγχρονης τεχνολογίας LED. Η ετήσια εκτιμώμενη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου είναι 1.044,94 Tόνοι Ισοδύναμου CO2.

Το συνολικό ποσό της επιλέξιμης δαπάνης, ανέρχεται σε 1.499.693,20€ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή αρχή αναφέρει “τηρώντας τη δέσμευση της για «Πρασίνισμα» της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προχωράει με ταχύ ρυθμό στην υλοποίηση μεγάλου αριθμού έργων ενεργειακής αναβάθμισης σε όλους του Δήμους, επιδιώκοντας τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου με την ταυτόχρονη μείωση του ενεργειακού κόστους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ