Φλώρινα – Π. Πέρκα : “Να υλοποιηθεί το αίτημα για επιπλέον μοριοδότηση των παιδιών λόγω του σεισμού”

Το δίκαιο, όπως το χαρακτηρίζει, αίτημα της επιπλέον μοριοδότησης της περιοχής -όπως συνέβη για αντίστοιχες σεισμοπαθείς περιοχές της χώρας το προηγούμενο διάστημα, υπενθυμίζει με δήλωση της η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα αναφερόμενη στην ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Σημειώνει μεταξύ άλλων πως “η αγωνία παραμένει ακόμα έκδηλη για την απόδοση του δικαίου που τόσο καιρό η περιοχή μας αναμένει”. Οι αγώνες της ζωής τώρα ξεκινούν και δεν κρίθηκε τίποτα.
Υπογραμμίζει δε ότι “Υπενθυμίζω ότι από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε η μαθητική κοινότητα της Φλώρινας, προχώρησα σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και ζήτησα σε όλους τους τόνους, να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της επιπλέον μοριοδότησης της περιοχής -όπως συνέβη για αντίστοιχες σεισμοπαθείς περιοχές της χώρας το προηγούμενο διάστημα (δείτε εδώ). Η απάντηση που έλαβα ήταν για ακόμα μία φορά περιπαικτική σε ύφος και σε μορφή: «…για την εφαρμογή του παρόντος απαιτείται κάθε φορά η έκδοση απόφασης του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων…» . Τι περιμένουν λοιπόν;”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος