Φλώρινα: Οι υποδομές και η αναπτυξιακή πορεία της περιοχής σε συνάντηση με την Έλενα Σώκου

Στις οδικές υποδομές του κάθετου οδικού άξονα «Φλώρινας – Κοζάνης» και του Οδικού Άξονα «Φλώρινας – Πρέσπας» που θα οδηγήσουν στην άρση της απομόνωσης στην οποία βρίσκεται η περιοχή, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα με την υλοποίηση των αρδευτικών έργων, την τουριστική ανάπτυξη μέσω της προβολής του φυσικού τοπίου και των παραδοσιακών οικισμών, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων με την περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανικής περιοχής Φλώρινας και τη βελτίωση των μικροοικονομικών χαρακτηριστικών των κατοίκων της περιοχής από τα έργα του φυσικού αερίου, της τηλεθέρμανσης και των υποδομών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τη συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Έλενα Σώκου.
Από την πλευρά της η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού κατέγραψε τις προτεραιότητες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και δεσμεύτηκε να τις διαβιβάσει στον Πρωθυπουργό.
Την κα. Σώκου συνόδευε ο Βουλευτής Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ιωάννης Κιοσές, Σωτήρης Βόσδου και Χρήστος Μπαρδάκας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού ενημερώθηκε για τα καίρια ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σημαντικές οδικές υποδομές .
Ο κ. Τάσκας προσέφερε στην κα. Σώκου αναμνηστικό αγαλματίδιο με παραδοσιακή φορεσιά της περιοχής, εις ανάμνηση της συνάντησης τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος