«Η απόφαση του ΣΤΕ για τα επικίνδυνα απόβλητα δικαιώνει απόλυτα τις πολιτικές επιλογές και την επιχειρηματολογία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» ανέφερε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου υπογραμμίζοντας πως η απόφαση αυτή αποστομώνει στα περί αντιθέτου και βάζει τέλος στην ανακολουθία και τα ανυπόστατα σενάρια που διακινούνταν ανεύθυνα όλο το προηγούμενο διάστημα.
«Με την απόφαση του ΣΤΕ προβλέπεται πλέον» είπε ακόμα «ότι δεν υπάρχει λόγος για διαχείριση τους εντός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διότι οι παραγόμενες ποσότητες εντός αυτής είναι σχετικά πολύ μικρές και δε διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της διαχείρισης τους.
Η κα. Παναγιωτίδου τέλος είπε ότι στις ΜΑΒΕ θα μετά την απόφαση αυτή θα διατίθενται μόνο τα απόβλητα αμιάντου που παράγονται στη Δυτική Μακεδονία.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος