Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεων

Το μήνυμα τους πρoς τους μαθητές που θα συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν την Δευτέρα στέλνουν οι φορείς της Φλώρινας.

Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ευγενία Μαρνέρη, αναφέρει:

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεων“Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,
Με την ευκαιρία των πανελλαδικών εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα, θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας και να ευχηθώ στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Να πετύχετε όσα επιθυμείτε, να θέσετε τα θεμέλια για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και να ευοδωθούν όλα τα όνειρά σας.
Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για όλους μας αφού κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες στην εκπαίδευση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Γι’ αυτό οφείλω να συγχαρώ θερμά τόσο εσάς όσο και τους εκπαιδευτικούς σας αλλά και τους γονείς σας που με υπομονή, επιμονή και συνεργατικότητα ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις της τηλεκπαίδευσης, ολοκληρώσατε τη σχολική χρονιά μένοντας προσηλωμένοι στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.
Η αγωνία για επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, μετά από μια μακρά πορεία εντατικής προετοιμασίας, είναι απόλυτα κατανοητή και δικαιολογημένη. Ωστόσο, συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας. Η ζωή είναι μπροστά σας και περιμένει να την κατακτήσετε με τα φτερά της γνώσης.
Ως διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να ευχηθώ καλή δύναμη και στους καθηγητές που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα των Γενικών και των Επαγγελματικών Λυκείων αλλά και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου. Να είστε βέβαιοι ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων Υπουργείων για την ασφαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να θυμάστε πως οι προκλήσεις της ζωής είναι διαρκείς, δεν εξαντλούνται σ’ αυτή τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων και προσφέρονται πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Ευχή όλων μας να ανταμειφθούν οι κόποι σας με τον καλύτερο τρόπο.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

Δήμαρχος Πρεσπών, Παναγιώτης Πασχαλίδης, σημειώνει:

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεων“Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις κορυφώνουν μια μακρά και επίμοχθη προσπάθεια. Μια πορεία στην οποία χρειάστηκε, από τον κάθε νέο και νέα, μεθοδική προετοιμασία και επιμονή στην κατάκτηση των αναγκαίων γνώσεων.
Η ένταξη των τελειοφοίτων των Λυκείων στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, θα αποτελέσει την δικαίωση της προετοιμασίας που προηγήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, και έναν από τους σημαντικούς σταθμούς στην ζωή σας.
Με τις εξετάσεις που ξεκινούν την Δευτέρα ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας, που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο.
Ακολουθήστε τα όνειρά σας. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας”.

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεωνΑντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές

Τις ευχές του προς τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, που τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας κύριος Ιωάννης Κιοσές.
«Απευθύνω τις πιο εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές σ΄ όλους εσάς, που θα συμμετάσχετε στον θεσμό των Πανελληνίων Εξετάσεων, διεκδικώντας την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας, με συμπαραστάτες τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, διαχειριστήκατε με επιτυχία τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η επιδημιολογική κρίση, τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην καθημερινότητα σας.
Αναμφίβολα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ο πρώτος μεγάλος αγώνας που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο αποτελούν έναν μόνο σταθμό στην πορεία της κατάκτησης των στόχων σας.
Να θυμάστε πάντα ότι η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον βρίσκεται στα χέρια σας, δημιουργείστε μια ζωή αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.
Καλό Ξεκίνημα και Καλή Επιτυχία!!!».

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεωνΔήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, καλή επιτυχία στη δοκιμασία τους για είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Είναι γεγονός πως οι φετινές εξετάσεις έρχονται σε μια δύσκολη συγκυρία, καθώς η τρέχουσα σχολική χρονιά ήταν ιδιαίτερη και με πολλές αντιξοότητες. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση ενός μακρόχρονου αγώνα για την επίτευξη των επιδιώξεών σας.

Με εφόδια τη γνώση, την επιμονή, την υπομονή και την αισιοδοξία ξεκινάτε αυτήν την προσπάθεια για το κυνήγι των ονείρων σας. Χωρίς άγχος, γεμάτοι ελπίδα και ηρεμία. Γιατί, στη ζωή σας αυτός δεν είναι ο μοναδικός δρόμος. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρετε, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες, γιατί η ζωή σας τώρα ξεκινάει.

Στους γονείς και εκπαιδευτικούς σας εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή τις μέρες αυτές και τους συγχαίρω ως Δήμαρχος και ως γονιός για την μέχρι τώρα στήριξη τους στον αγώνα σας.

Εύχομαι το τελικό αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων. Καλή επιτυχία!
γαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές.

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεωνΒουλευτής Ν.Δ Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης

Την Δευτέρα 14/06/2021 ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις σε μια ιδιαίτερη σχολική χρόνια για όλους. Η πανδημία του κορονοϊού δοκίμασε τις αντοχές της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι μαθητές κληθήκατε να διαβείτε στα μονοπάτια της γνώσης μέσα από τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας με την τηλεκπαίδευση. Ασφαλώς ήταν ένα εγχείρημα ιδιαίτερα δύσκολο και αναπόφευκτα αναγκαίο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τις δυνατότητες της βιωματικής διδασκαλίας μέσα στην τάξη. Παρ’ όλα αυτά ανταποκριθήκατε με επιτυχία στις αναγκαστικές επιταγές της νέας κατάστασης και σήμερα καλείστε να δρέψετε τους καρπούς από τους κόπους της χρονιάς.
Να γνωρίζετε ότι πρέπει πάντα να διεκδικείτε τα όνειρά σας με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας , με συγκέντρωση στον στόχο και να είστε σίγουροι ότι οι επιλογές και τα αποτελέσματα, θα σας δικαιώσουν. Σε αυτή την προσπάθεια δεν είστε μόνοι. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας είναι δίπλα και σας προετοίμασαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, δίνοντας σας τα κατάλληλα εφόδια, για να βγείτε νικητές.
Ως βουλευτής και ως εκπαιδευτικός, είμαι μαζί σας σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας και ενώνω τις σκέψεις μου με τις δικές σας και των γονιών σας για ευόδωση των κόπων σας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μία από τις ευκαιρίες στο διάβα της ζωής και όχι ο μοναδικός δρόμος για την μελλοντική σας επαγγελματική σταδιοδρομία.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους και τις προσπάθειες όλων.

Φλώρινα: Μηνύματα φορέων για υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεωνΒουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα

Τη Δευτέρα 14/06 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα υποβληθούν στη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και αξίζουν τις θερμότερες ευχές μου για επιμονή, υπομονή και επιτυχία.
Αγαπητοί/ες νέοι και νέες της Φλώρινας,
μπορεί αυτή η δοκιμασία να αποτελεί μια σημαντική και συνάμα επίπονη διαδικασία, αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχετε στη ζωή σας. Οι δρόμοι που ξανοίγονται μπροστά σας απαιτούν έναν διαρκή αγώνα για την κατάκτηση των στόχων σας, μια συνεχή συλλογή γνώσεων και εμπειριών ώστε ως ακαδημαϊκοί πολίτες, νέοι και νέες της προόδου του 21ου αιώνα, να διεκδικήσετε το επιθυμητό και να βεβαιώσετε τα αυτονόητα.
Εμείς, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σας, να προσφέρουμε στήριξη και κατανόηση και να πράξουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για το δικό σας μέλλον.
Σε αυτό το πλαίσιο και εγώ, θα συνεχίσω να μάχομαι ενάντια στην απορρύθμιση της Δημόσιας Παιδείας που φέρνουν οι καταργήσεις Τμημάτων, η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και να διεκδικώ την ενίσχυση της Ανώτατης Εκπαίδευσης και του Περιφερειακού Πανεπιστημίου μαζί με όλα τα κεκτημένα χρόνων – λαμβάνοντας υπόψη τις δικές σας ανάγκες.

Καλή επιτυχία με δύναμη και υπομονή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος