Φλώρινα: Μετάλλια για τους αθλητές της ΣΑΛΦ στην πρακτική σκοποβολή

Την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR κατέκτησε ο Χαράλαμπος Περιβολάρης από την ΣΑΛΦ στους αγώνες πρακτικής σκοποβολής στον Λευκώνα Σερρών και την 3η Θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR στην Κοζάνη.

Οι επιτυχίες των αθλητών της ΣΑΛΦ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. , συνεχίστηκαν και στον αγώνα που διοργανώθηκε στην Κοζάνη, ο ΜΟΥΤΣΙΟΣ Σταύρος κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία PRODUCTION, ο Περιβολάρης Χαράλαμπος την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και αργυρό μετάλλιο, ενώ ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ιωάννης την 3η θέση στην ίδια κατηγορία και το χάλκινο μετάλλιο. Σε αντίστοιχο αγώνα του ίδιου συλλόγου ο Περιβολάρης Χαράλαμπος κατέλαβε επίσης την 2η θέση στην κατηγορία PRODUCTION SENIOR και αργυρό μετάλλιο, ενώ ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ιωάννης και πάλι την 3η θέση στην ίδια κατηγορία και το χάλκινο μετάλλιο.

“Στο πλαίσιο αναβάθμισης των διαδικασιών και των προπονητικών αναγκών της ΣΑΛΦ και ενόψει των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο σκοπευτήριο της Λέσχης το αμέσως προσεχές διάστημα, την 14 και 15-5-2022, δυο εκπαιδευτές μας παρακολούθησαν σεμινάριο επιμόρφωσης εκπαιδευτών και ένας ακόμα, τις ίδιες ημέρες, σεμινάριο STATS OFFICER” , αναφέρει ακόμα υπογραμμίζοντας πως “με την κατασκευή και του Σκοπευτηρίου Πρακτικής Σκοποβολής και Σταθερού Στόχου Μ.Δ. η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη των τριών αθλημάτων που προάγει. Με έργα και χωρίς περιττούς θορύβους παρέχει σε μικρούς και μεγάλους πολίτες της Φλώρινάς μας την δυνατότητα ενασχόλησης με αυτής της μορφής αθλητισμό. Πρακτική Σκοποβολή, Σκοποβολή σταθερού Στόχου αεροβόλων όπλων και όπλων κεντρικής πυροδότησης και Τοξοβολία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος