Φλώρινα: Με το δεξί ξεκίνησε η ΓΕΦ στη ξιφασκία

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ξιφασκίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, χρυσό μετάλλιο και Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Εφήβων αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σαχινίδης και ασημένια η ομάδα του Ξίφους Ασκήσεως εφήβων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Ατομικά εφήβων: 1ος Σαχινίδης Δημήτρης, 7ος Γεροσίδερης Σωτήρης, 9ος Μέλκος Παναγιώτης, 14ος Νεδέλκος Γιώργος, 19ος Κεκεζίδης Στάθης, 24ος Χατζόπουλος Κωνσταντίνος, 38ος Δούμτσης Άγγελος, 39ος Ζωγράφος Θέμης.

Φλώρινα: Με το δεξί ξεκίνησε η ΓΕΦ στη ξιφασκίαΑτομικά νεανίδων: 14η Πολυκάρπου Στέφανη, 25η Αφορόζη Θωμαή, 30η Κοϊδου Όλγα,32η Σφέτκου Γεωργία, 42η Τσαρτσιταλίδου Αγάπη.

Ομαδικά εφήβων: Ασημένιο μετάλλιο με τους αθλητές μας Σαχινίδη, Γεροσίδερη, Μέλκο, Χατζόπουλο.

Ομαδικά Νεανίδων: 7η θέση με τις αθλήτριες, Πολυκάρπου, Αφορόζη, Κοϊδου και Σφέτκου. Το ΔΣ της ΓΕΦ ευχαριστεί όλους τους αθλητές για την εμφάνιση τους και τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα δίπλα σε κάθε προσπάθεια τους.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα η Γαλλία με την συμμετοχή 6 αθλητών/τριών στο Marathon foil 2022 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος