Φλώρινα: Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο του φυσικού αερίου

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο του φυσικού αερίου, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή της Φλώρινας, για την επιθεώρηση του εργοταξίου.

Όπως είπε “το έργο ξεκίνησε να σχεδιάζεται και υλοποιήθηκε μέσα σε χρόνο ρεκόρ, γεγονός που ήταν επιτυχία του δημάρχου, της εταιρείας μας και των στελεχών της, που τα καταφέραμε σε χρόνο-ρεκόρ… Ενώ οι άλλες πόλεις της περιφέρειας το φυσικό αέριο το παλεύουν χρόνια, εμείς μέσα σε ένα χρόνο επί της ουσίας, έχουμε εργοτάξιο στην πόλη και προς τον Πέρδικα όπου θα “κουμπώσουν” οι αγωγοί για να λάβει η Φλώρινα το φυσικό αέριο”.

Σημείωσε επίσης πως “δεν υπάρχει ούτε ώρα για χάσιμο, γιατί όπως ξέρετε καλύτερα από μας, η Φλώρινα φημίζεται για τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Άρα αναγκαστικά θα οδηγηθούμε σε ένα διάστημα το χειμώνα, που δεν θα μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο στο ρυθμό που θέλουμε”.

Όσον αφορά για τις αιτήσεις των 5.000 οικιών, που θα συνδεθούν με το φυσικό αέριο υπογράμμισε, ότι αυτό θα γίνει, όταν βγει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ από το οποίο η Φλώρινα θα επιδοτηθεί 100% και για τη τοποθέτηση των εναλλακτικών, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει σε καμία άλλη πόλη”.

Τέλος, για τη σύνδεση και άλλων κοινοτήτων ο κ. Τσακας σημείωσε, πως πρόθεση τους είναι να καταφέρουν μέσω αυτού του προγράμματος να επεκτείνουν το δίκτυο και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος