Φλώρινα: Μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις στην πόλη της Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. 

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες με τα τρακτέρ τους, φοιτητές, σύλλογοι και σωματεία συγκεντρώθηκαν στις 17:00 στην πλατεία Γ. Μόδη, κεντρική πλατεία της Φλώρινας, ζητώντας μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, φθηνότερη στέγη για όλους. Κυρίαρχο αίτημα των απεργών ήταν να μην κλείσει ο ΑΗΣ Μελίτης και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας, τόσο του τακτικού, όσο και του έκτακτου προσωπικού, εργαζομένων σε εργολάβους, ή με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

Απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποίησαν και νωρίτερα το πρωί, μέλη του ΠΑΜΕ, σωματεία εργαζομένων, ο σύλλογος γυναικών μέλος ΟΓΕ, φοιτητικοί σύλλογοι, που συγκεντρώθηκαν στις 11:00, στην κεντρική πλατεία, ενώ έπειτα προχώρησαν σε πορεία στο κέντρο της πόλης. 

Φλώρινα: Μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος