Φλώρινα: Λ. Λαβασίδης “Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιατί εκφράζει τις πολιτικές που αναδεικνύουν τον άνθρωπο”

Την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Φλώρινα ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη τύπου ο ιατρός μαιευτήρας γυναικολόγος Λάζαρος Λαβασίδης.

Όπως είπε ο κ. Λαβασίδης “Δηλώνω τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είμαι περήφανος για τη συμμετοχή μου σε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει τις πολιτικές θέσεις οι οποίες κατεξοχήν αναδεικνύουν την αξία του ανθρώπου έναντι του συστήματος. Με στοιχειώνουν οι διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο και για έναν κοινό αγώνα ώστε να έρθουν οι μέρες που ονειρευόμαστε για να γίνει αυτό Το όνειρο της αλλαγής πραγματικότητα είναι απαραίτητο να έχουμε σοβαρότητα συνέπεια ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα“.

Επεσήμανε ακόμα ότι “Είναι λοιπόν αυτό το βήμα που σας προσκαλώ να κάνουμε αποφασιστικό είναι βήμα που είναι σημαντικό οι πολίτες να το κάνουμε με σιγουριά και να επιστρέψει δυναμικά στην καθημερινότητα του καθενός μας. Ας κοιτάξουμε λοιπόν το μέλλον και ας κάνουμε νέες επιλογές χωρίς πρόοδο αναζητώντας την αλήθεια και την αξιοπρέπεια και  μέσα από αυτές προτρέπω τον καθένα από σας να μην αφήσει το βηματισμό του στην πολιτική Αλλά και στη ζωή να καθοριστεί από τις δυσκολίες αλλά να μην διστάζει να επιστρέψει συνέχεια σε αυτές τις δυσκολίες προκειμένου κάθε φορά να της κατά νικάει βελτιώνοντας τον κόσμο άλλωστε οτιδήποτε κοιτάμε κατάματα δεν σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει αλλά τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει μέχρι να το κοιτάξουμε καλά Εύχομαι να έχουμε ένα καλό και έντιμο αγώνα όλοι οι συνυποψήφιοί από όλες τις παρατάξεις για το καλό του τόπου μας“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος