Φλώρινα – Καστοριά: Με χειμερινά ελαστικά η κίνηση των οχημάτων

Με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοριά των οχημάτων στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής (μέσω Βίγλας), από το 12ο χλμ. έως το 53ο χλμ., στην Επαρχιακή Οδό Αετού – Νυμφαίου, από το 1ο χλμ. έως το 9ο χλμ., στην Επαρχιακή Οδό Αμυνταίου – Καστοριάς (μέσω Σκλήθρου), από το 15ο χλμ. έως το 32ο χλμ. και στο στο ορεινό Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-27) Νίκης-Φλώρινας, καθώς και στο λοιπό Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά. Στην Καστοριά η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με την χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 30ο χλμ. έως το 45ο χλμ., στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ., στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Αμυνταίου, από το 22ο χλμ. έως το 32ο χλμ. και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καστοριάς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού (Α-29) Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή, καθώς και στο Εθνικό και λοιπό Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος