Φλώρινα – Αμύνταιο: Συνάντηση για τα θέματα της ΔΕΗ

Η τηλεθέρμανση Αμυνταίου και Φλώρινας ήταν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης και οι Δήμαρχοι Αμυνταίου και Φλώρινας, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση. Συζητήθηκαν η ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο μονάδων βιομάζας στο Αμύνταιο και η χορήγηση των υπολοίπων ποσών του αναπτυξιακού πόρου της ΔΕΗ (περίπου 10 εκ. ευρώ) για την τηλεθέρμανση της Φλώρινας.
Ο κ. Αντωνιάδης, έθεσε επίσης προς τον κ. Στάσση το θέμα του διπλασιασμού των δόσεων για τους αγρότες των Δήμων Φλώρινας και Αμυνταίου που χρωστούν στη ΔΕΗ, εξηγώντας πως επί δεκαετίες, οι αγρότες των δύο Δήμων, έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές από τις γεωτρήσεις της ΔΕΗ, καθώς κάθε χρόνο αναγκάζονται να κάνουν νέες, πιο βαθιές γεωτρήσεις για να ποτίσουν τα χωράφια τους. “Ήρθε η ώρα και η ΔΕΗ να δείξει την ανάλογη ευαισθησία προς τον αγροτικό κόσμο και απλά να διευκολύνει τους αγρότες, διπλασιάζοντας τις δόσεις σε όσους από αυτούς χρωστούν στη ΔΕΗ” δήλωσε ο βουλευτής.
Ο κ. Στάσσης δεσμεύτηκε για την άμεση καταβολή του αναπτυξιακού πόρου στους επόμενους δύο μήνες και για την διερεύνηση του θέματος διπλασιασμού των δόσεων προς τους αγρότες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος