Φλώρινα – Κ. Μουσουρούλης: Αναγκαιότητα οι επενδύσεις στη μεταλιγνιτική εποχή (βίντεο)

Με στόχο την εξεύρεση επενδυτών, μικρών και πολύ μικρών επιχειρηματιών από την περιοχή της Φλώρινας και όλη τη Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον συντονιστή του σχεδίου της αναπτυξιακής μετάβασης στη Φλώρινα και το Αμύνταιο.

Φλώρινα – Κ. Μουσουρούλης: Αναγκαιότητα οι επενδύσεις στη μεταλιγνιτική εποχή (βίντεο)Η απολιγνιτοποίηση είναι μια ενεργειακή διαδικασία-αποτέλεσμα της σταδιακή παύσης του λιγνίτη για την οποία πρέπει να είναι έτοιμοι οι φορείς των λιγνιτικών περιοχών, όπως αναφέρθηκε, ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος και να είναι δίκαιη η μετάβαση στη μετα-λιγνίτη εποχή.

Η μετάβαση στη μετα-λιγνίτη εποχή, όπως ειπώθηκε, πρέπει να γίνει με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να δημιουργηθούν οι υποδομές εκείνες και οι επενδύσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη μείωση της ανεργίας.

Οι συναντήσεις για τις προτάσεις και τους τρόπους διεκδικήσεις ενός καλύτερου μέλλοντος για τον τόπο, όπως αναφέρθηκε, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα για να υπάρχει η δυναμική και η ετοιμότητα για τις αλλαγές που έρχονται τα επόμενα χρόνια στον τομέα της ενέργειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος