Φλώρινα: Για κλοπή συνελήφθη 48χρονη

Για κλοπή από κατάστημα στην πόλη της Φλώρινας και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη 48χρονη αλλοδαπή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας.

Ύστερα από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 48χρονη, αφού εισήλθε σε κατάστημα, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή, την τσάντα 72χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Από αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκε η 48χρονη σε περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 48χρονης, σε περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -45- δισκία χαπιού, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στην ως άνω παθούσα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος