Φλώρινα: Συνάντηση Γ. Αντωνιάδη – Γ. Αμυρά για το πρόβλημα του αναδασμού Ασπρογείων

Η εμπλοκή του αναδασμού της Κοινότητας Ασπρογείων και άλλα θέματα που έχουν σχέση με τη δημοσιοποίηση των δασικών χαρτών, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη, με τον υφυπουργό Γιώργο Αμυρά.

Φλώρινα: Συνάντηση Γ. Αντωνιάδη – Γ. Αμυρά για το πρόβλημα του αναδασμού ΑσπρογείωνΌπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης, “ο υφυπουργός αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος και δεσμεύτηκε στην άμεση εξεύρεση λύσης. Αποδέχθηκε την πρόταση μου για διοργάνωση τηλεδιάσκεψης την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου με τον πρόεδρο της κοινότητας Ασπρογείων Βασίλη Σταυρίδη και άλλους πρόεδρους Κοινοτήτων που έχουν προβλήματα με τα δάση”.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι “ο κ. Αμυράς δεσμεύτηκε να επισκεφτεί το νομό Φλώρινας τον Οκτώβριο για να συζητήσει από κοντά με τους κατοίκους θέματα της αρμοδιότητάς του. Ως εκ τούτου, καλούνται όλοι οι πρόεδροι των Κοινοτήτων του νομού Φλώρινας που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα με τα δάση (δασικοί χάρτες, εκμετάλλευση δασών, προστασία κλπ), να δηλώσουν συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη στο τηλ. 2385044684, 9:30πμ-2:30μμ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος