Φλώρινα: Ευχές φορέων για το νέο έτος

Ευχές για χρόνια πολλά και καλή χρονιά έστειλαν με μηνύματά τους ο Βουλευτης Ν.Δ.Φλωρινας Γ.Αντωνιαδης, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Θ. Βόσδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας Β.Γιαννακης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φλώρινας Κ. Ρόζας.

Ο κ.Αντωνιαδης επισημαίνει “Μια δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά έφτασε στο τέλος της. Αφήνουμε πίσω το 2021 και υποδεχόμαστε το 2022 με αισιοδοξία, χαρά, ελπίδα και πίστη για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Με ενότητα, με ομοψυχία, με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε.Ευχομαι το 2022 να είναι για όλους μια χρονιά που θα φέρει υγεία, ευτυχία και πρόοδο.Ιδιαίτερα για την Φλώρινα μας να είναι μια δημιουργική χρονιά με ανάπτυξη, ευημερία και εργασία για όλους.Χρονιά πολλά, Καλή Χρονιά!”.

Ο κ. Βόσδου αναφέρει: “Τη δύση του 2021 ακολουθεί η ανατολή του 2022. Εύχομαι ολόψυχα τα δεινά του 2021 να αποτελούν απλά μια πικρή ανάμνηση και το 2022 να φέρει την πολυπόθητη Υγεία, Αγάπη και Ευημερία σε όλο τον κόσμο. Χρόνια Πολλά. Καλή Χρονιά”.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης στο μήνυμα του αναφέρει «…και αρχή καλός μας χρόνος…» Μια αρχή που όλες και όλοι έχουμε τόσο πολλή ανάγκη, πιο φωτεινή και ελπιδοφόρα. 
Ας κλειδώσουμε στο χρονοντούλαπο καθετί που μας απογοήτευσε, μας πλήγωσε ή μας πίκρανε την χρονιά που πέρασε και ας κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία για το νέο χρόνο που υποδεχόμαστε. Ας είναι το 2022 μια χρονιά δημιουργικότητας, ευημερίας και προόδου. Ας συντονίσουμε τις ευχές μας για υγεία σε όλον τον κόσμο, αγάπη και χαρά για κάθε συνάνθρωπό μας.Η πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον πάντα θαυματουργεί!
Χρόνια πολλά και Ευτυχισμένο το 2022 για όλες και όλους!”.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Φλώρινας εύχονται ολόψυχα χρόνια πολλά με Υγεία, Αγάπη και Ασφάλεια, σημειώνοντας: “Άλλη μια δύσκολη για όλους μας χρόνια ολοκληρώνεται. Κάνοντας ο καθένας τον απολογισμό του για τη χρονιά που φεύγει, ας δούμε με αισιοδοξία το 2022 έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να προσφέρουμε χαρά στους συνανθρώπους μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος